Салата със зелен боб и ленени кълнове

09/02/2014
малката готвачка
отмалката готвачкаНовак
Приготвяне5 мин.
Готвене6 мин.
Общо11 мин.
Порции2
  • Преглеждания общо476
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Задушете печурките в малко масло и вода до омекване. Нарежете зеления боб на дребно. Добавете счукания чесън, наситения лук и кълновете и печурките.

Затоплете крема сиренето на водна баня и го смесете с другите продукти.

Овкусете с лимоновия сок, зехтина и солта, след което разбъркайте внимателно.подобни рецепти тук

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни рецепти