Рибен деликатес

30/06/2014
Приготвяне25 мин.
Готвене40 мин.
Общо65 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо842
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пуснете лука, моркова, рибата и подправките в подсолена вода. След като продуктите се сварят, извадете рибата, обезкостете я и я надробете.

Наредете месото в намаслена тавичка. Разбъркайте в купа всички съставки за заливката, като прибавите пасираните лук и моркови.

С приготвената смес залейте рибата. Пъхнете ястието в загрята фурна и печете до зачервяване. След това нарежете на парчета и гарнирайте с лимон.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар