Брюкселски медальон

11/10/2012
Вергиния
отВергинияНовак
Приготвяне10 мин.
Готвене35 мин.
Общо45 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 609
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Черният дроб се нарязва на едри парчета, овалва се в брашно, яйце и галета и се изпържва от двете страни.

Целината се сварява и се нарязва на парчета, подобно на дроба, след което се запържва в олио до златистожълто.

Подправят се със сол, черен пипер и лимонов сок. Нареждат се върху целината и се сервират с франзела.
подобни рецепти тук

5 6
4 1
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Ирена
Ирена
17.09.2013 14:57
Рецептите, които публикуваме са потребителски. Когато авторите не предоставят снимки на предложената от тях рецепта нашия екип подбира подходяща художествена фотография, която в максимална степен да се доближава до описанието. Разминавания са възможни. Насърчаваме посетителите на сайта не само да изпробват предложените рецепти, но и да предложат свои, като задължително придружат описанието със снимки!
0
0
няма значение
няма значение
17.09.2013 12:49
нищо общо :)
Снимките произволно ли ги публикувате???
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв