Италианска фарината

12/04/2014
Марина Норд
отМарина НордГотвач2689
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо3 749
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В хладка вода се сипва солта и постепенно се добавя брашното и розмаринът. Разбърква се добре до получаване на гладко тесто. Покрива се и се оставя да почине за два часа.

Отстранява се получилата се пяна, добавя се зехтинът и се разбърква добре. Тестото се слага в намазана с мазнина тава и се пече в предварително загрята фурна.

Щом започне да се отделя от стените на тавата, фаринатата е готова.подобни рецепти тук

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар