gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Сладкиши»Чийзкейк»Чийзкейк по италиански

Чийзкейк по италиански

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
31437242k
Чийзкейк по италиански1 / 2
22/03/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
60 мин.
Порции
8
"Чийзкейк по италиански - приготвен със страст и въображение"

Необходими Продукти

  • ЗА БЛАТА
  • бисквити - 2 ч.ч.
  • канела - 1/2 ч.л
  • масло - 120 г
  • ЗА КРЕМА
  • сирене - 450 г Филаделфия
  • сметана - 450 г заквасена
  • захар - 1 к.ч.
  • яйца - 3 бр.
  • ванилия - 1 бр.
  • сметана - 1 спрей
  • шоколад - течен, за украса
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Натрошените бисквити се размесват с канелата и разтопеното масло.

Сместа се разпределя по стените и дъното на форма, докато се образува блат.

Слага се в хладилника за половин час. Сиренето се разбива, прибавят се захарта, яйцата, ванилията и сметаната.

С получения крем се покрива блатът. Пече се 45 минути на 165 градуса.

Кейкът се охлажда и се украсява със сметаната и течния шоколад.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
58
42
30
20
10
Дай твоята оценка: