Пекинска супа
Beijing Soup

Пекинска супа

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k6k3126k
Пекинска супа1 / 2
22/06/2008
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
6-8
"Ще направите ли първите си крачки в китайската кухня с наша помощ?"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Шунката се нарязва на малки кубчета.

Китайското зеле се нарязва на малки парчета и се вари 10 мин. в патешкия бульон. Добавят се последователно сусамът, ситно нарязаният чесън, шунката, соевият сос, оцетът, черния пипер и сол. Вари се още 10 мин. на слаб огън. След това се прибавя разбитият жълтък.

Сервира се веднага гореща.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: