Къри шницел
Kari šnicla

Къри шницел

Къри шницел
Снимка: Марияна Петрова Иванова
1 / 2
29/06/2022
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
7 мин.
Общо
37 мин.
Порции
2
"Идеалната рецепта за доволен мъж Лесна, сочна и върви с бира"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешките гърди нарежете на средно дебели пържоли. При мен излизат 2 бр.

Поръсете със сол и къри от двете страни. Оставете така за около половин час.

В една чиния разбийте яйцето. В друга сложете брашното, а в трета галетата.

Оваляйте всяко парче месо в брашното. Потопете в яйцето, а след това в галетата. Изпържете вкусните шницели в тиган с мазнина от двете страни до златисто.

Извадете върху кухненска хартия, за да попие излишната мазнина.

Сервирайте веднага къри шницел.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: