Пастет с патладжани, сирене и яйца
Pâté with Eggplant, Cheese and Eggs
gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Пастет»Пастет с патладжани, сирене и яйца

Пастет с патладжани, сирене и яйца

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k6k3227k
Пастет с патладжани, сирене и яйца1 / 2
30/01/2009
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
30 мин.
Порции
2-4
"Пастет, разядка, предястие - както и да го наречете, няма да сгрешите, ще сгрешите, ако не го опитате"

Необходими Продукти

  • патладжани - 2 бр изпечени, обелени и отцедени
  • чушки - 2 бр. обелени зелени
  • сирене - 50 гр.
  • яйца - 3 бр. твърдо сварени
  • чесън - 3 - 4 скилидки
  • майонеза - 200 гр.
  • горчица - 1 с.л.
  • черен пипер - 1 к.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички продукти без майонезата се поставят в купа и пасират до получаване на хомогенна смес

Прибавя се майонезата и пасира още 5 - 10 сек.

Сервира се с препечени филии, или се пълни в яйца или домати.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.9
56
41
30
20
10
Дай твоята оценка: