Кремсупа от зелен лук

19/02/2014
чочо
отчочоНовак
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
  • Преглеждания общо807
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зеленият лук се запържва в маслото. Зеленчуковият бульон се стопля с прясното мляко в отделни тенджери. Прибавя се лукът и царевичното брашно.

Постепенно се долива зеленчуковият бульон и млякото, като се редуват и се бърка.

Поръсва се със солта и индийското орехче. Вари се около 20 мин., като често се разбърква. Добавя се магданозът, сиренето и жълтъжите, държи се на огъня около 5 мин.
подобни рецепти тук

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни рецепти