Неаполитанска супа от печурки

30/03/2014
Марина Норд
отМарина НордГотвач2689
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 509
  • Преглеждания за месеца131
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът, гъбите и чесънът се нарязват и задушават в маслото. Добавя се брашното и след 1 минута се залива с бульона и млякото.

Оставя се да се вари половин час на слаб огън.

Готовата супа се поръсва със сол, черен пипер и нарязан на ситно магданоз. Сервира се гарнирана със сметана.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар