gotvach.bg»Рецепти»Хляб»Сладък Хляб»Бананов хляб без захар

Бананов хляб без захар

Теодора МещероваТеодора Мещерова
Мастър Шеф
2812k1k2k11
Бананов хляб без захар
Снимка: Теодора Мещерова
1 / 6
11/07/2022
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
70 мин.
Порции
8
"Поднесете с топка сладолед и се насладете на този чуден бананов хляб"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бананите се намачкват с вилица.

Бадемите и стафидите се смилат на брашно.

В купа се смесват бананите, бакпулвера, стевията, брашното, бадемите, стафидите.

Разбърква се добре и с ванилията и сместа се изсипва в предварително застлана с хартия за печене форма за хляб и намазана с олио.

Банановият хляб без захар се слага да се пече в предварително загрята на 180 °C фурна за 1 час, като се проверява с клечка- когато излезе суха, хлябът е готов.

След като се изпече, сладкият хляб се реже и се поднася с топка сладолед по избор.

Да ви е вкусно!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: