gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Пастет»Зеленчуков пастет с целина

Зеленчуков пастет с целина

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k279k
Зеленчуков пастет с целина1 / 2
10/04/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
80 мин.
Порции
8

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Целината се измива, обелва и заедно с броколито се сварява в подсолена вода, подправена с лимонов сок. Картофите се обелват, нарязват и се сваряват с млякото.

Зеленчуците се събират и се пасират. Поръсват се с черен пипер и сол, добавя се маслото и отново всичко се пасира. Пастетът се сервира поръсен с накълцан магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: