Крамбъл със сладко
Krambl sa slatkom

Крамбъл със сладко

Теодора МещероваТеодора Мещерова
Мастър Шеф
2822k1k2k11
Крамбъл със сладко
Снимка: Теодора Мещерова
1 / 4
16/07/2022
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
40 мин.
Порции
8
"Поднесете с топка сладолед и се насладете на този вкусен десерт"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа се смесват всички сухи съставки. Разбъркват се хубаво.

Към тях се добавят мекото масло и водата и се бърка, докато стане на трохи. Ако стане на каша, като при мен, не се притеснявайте - ще се изпече.

В кръгла тавичка, застлана с хартия за печене се разпределя част от сместа, отгоре се слага сладкото (ако плодовете са цели, се нарязват), а върху него останалата част от сместа.

Заравнява се хубаво и се пече в предварително загрята на 180 градуса фурна за около 30 минути или докато придобие приятен златист цвят.

След като се извади от фурната, се реже с остър нож на желаната форма и се оставя да изстине.

След това крамбълът се поднася в чиния, поръсен с пудра захар или топка сладолед.

Крамбълът със сладко е готов.

Да ви е сладко!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: