Начин на приготвяне
Сварете 120 г Фарфале по указанията на пакета паста (около 10 мин).
В леко сгорещен тиган с мазнина запържете граха и аспержите за около минута две.
Премахнете тигана от горещия котлон за около няколко секунди и добавете маскарпонето, зеленчуковият бульон и микса от пресни подправки.
Върнето тигана на котлона и разбърквайте нежно сместа, докато маскарпонете се разтопи и се получи една хомогенна смес.
Добавете пушената сьомга и вече сварената паста в тигана и гответе за около 3 минути, докато пастата поеме соса.
Преди да сервирате вече готовата паста с риба, добавете в тигана бейби спанака и лимоновия сок, овкусете със сол и черен пипер.
Вече сте готови да сервирате фарфале с пушена сьомга.