Салата от раци

21/02/2014
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваДарт Вейдър90510322
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции6
  • Преглеждания общо673
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете раците за около 15 минути в подсолена вода заедно с дафиновия лист, лимоновия сок, моркова и целината. След като отстраните от огъня, ги оставете да престоят във водата за още около 10 минути.

Отделете месото от опашките и щипките, наредете ги в плато, в което мислите да сервирате, и ги залейте със смес от горчица и майонеза. Поръсете със черен пипер и декорирайте и поднесете заедно с резени лимон.подобни рецепти тук

5 0
4 2
3 1
2 0
1 0

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар