Паламуд със зехтин на скара

24/02/2014
Teodora Cekova
отTeodora CekovaНовак769
Приготвяне5 мин.
Готвене15 мин.
Общо20 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо7 116
  • Преглеждания за месеца190
  • Преглеждания за седмицата163
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете рибата и я нарежете на порции. Посолете я и я намажете с обилно количество зехтин.

Поставете паламуда на скарата и печете до готовност.

Поднесете с резени лимон и стръкове магданоз.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар