Пържена змиорка с доматен сос

31/03/2014
Teodora Cekova
отTeodora CekovaНовак769
"Няма да сгрешите ама никак даже ако приготвите змиорката точно по тази рецепта!"
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 537
  • Преглеждания за месеца47
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пригответе соса, като нарежете чесъна на ситно и го запържите в зехтина. Сипете вътре брашното и разбъркайте добре. Нарежете доматите на филийки и ги прибавете заедно с виното и дафиновия лист. Овкусете със сол и черен пипер и варете около 10 минути.

Извадете дафиновия лист и пасирайте готовата смес.

Нарежете змиорката на парчета. Подправете със сол и черен пипер. Оваляйте парчетата в брашно и ги изпържете в олиото.

Залейте изпържената риба с доматения сос, поръсете с магданоз и сервирайте.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар