gotvach.bg»Рецепти»Риба»Маринован калкан на скара

Маринован калкан на скара

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
7699042k
Маринован калкан на скара1 / 2
12/05/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязвате калкана на малки парчета, посолявате го и поръсвате с черен пипер.

Направете марината като смесите зехтина, нарязания лук, чесъна, лимоновия сок, дафиновия лист и виното.

Залейте с нея рибата и я оставете да престои няколко часа на студено.

Печете маринования калкан на скара. Поръсете го със ситно нарязан магданоз и поднесете с резени лимон.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: