Хайвер от боб

25/02/2014
Кристина Черникова
отКристина ЧерниковаДарт Вейдър3141037
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 289
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пасираме свареният боб. Добавяме 2 с.л. вода, счукания чесън, орехите, настъргания лук и маслините, нарязани на ситно. Поливаме с олио.

Разбъркваме добре сместа. Поръсваме с черен пипер и сол. Украсяваме с магданоз и поднасяме в подходяща чиния.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар