Рибена чорба със скумрия

12/04/2014
Teodora Cekova
отTeodora CekovaНовак769
Приготвяне10 мин.
Готвене25 мин.
Общо35 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо13 145
  • Преглеждания за месеца147
  • Преглеждания за седмицата21
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се кипва в около 2 л вода, вади се и се обезкостява. Кожата също се отстранява.

Бульонът се прецежда и в него сваряваме нарязаните зеленчуци. Щом морковите омекнат, добавяме рибата и подправките.

Застройваме с разбитите кисело мляко и жълтък и варим още 4-5 минути, в зависимост от желаната гъстота, може да се добави и още вода.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар