Лаврак с ориз и вино на фурна

Teodora CekovaTeodora CekovaНовак315
26/02/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 385
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете лука на филийки и го запържете със зехтина. Сипете доматеното пюре, ориза, виното и 4 чаши вода. Овкусете със сол и черен пипер и варете около 10 минути.

Нарете рибата на парчета и я нарежете в тава. Залейте я със сместа. Поръсете със ситно нарязан магданоз и печете около 30 минути.

Сервирайте ястието топло.

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар