gotvach.bg»Рецепти»Риба»Ориз на Фурна»Лаврак с ориз и вино на фурна

Лаврак с ориз и вино на фурна

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
7699483k
Лаврак с ориз и вино на фурна1 / 2
26/02/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете лука на филийки и го запържете със зехтина. Сипете доматеното пюре, ориза, виното и 4 чаши вода. Овкусете със сол и черен пипер и варете около 10 минути.

Нарете рибата на парчета и я нарежете в тава. Залейте я със сместа. Поръсете със ситно нарязан магданоз и печете около 30 минути.

Сервирайте ястието топло.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: