Банички с пушен бекон
Mini Pastries with Smoked Bacon
gotvach.bg»Рецепти»Баница»Банички»Банички с пушен бекон

Банички с пушен бекон

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k6k3229k
Банички с пушен бекон1 / 2
11/07/2009
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
"Баничките със сирене са за аматьори, трябва да опитате банички с пушен бекон и пармезан, за да знаете за каква вкусотия говорим"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Беконът и лукът се режат на дребно, даже могат да се пуснат в блендер, към тях се добавят сметаната, 4 яйца, настъргания пармезан или каквото друго сиренце има, горчицата и пипера и сместа се разбърква добре.

Намазвате тавата със зехтина и в нея редите навитите на рулца банички, в всяко от които сте сипала по 3 лъжици плънка.

Накрая намазвате с едно разбито яйце и пъхате тавичката в силно нагорещената фурна.

Баничките са готови след като придобият червеникаво - кафяв цвят.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: