Пълнени гъби за винено мезе
Punjene pečurke za meze uz vino
gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Пълнени Гъби»Пълнени гъби за винено мезе

Пълнени гъби за винено мезе

Пълнени гъби за винено мезе
Снимка: Виктория Панова
1 / 2
05/10/2022
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
4
"Пълнени гъби за винено мезе - в общи линии сложете, каквото ви се намира в хладилника, запечете с кашкавал и няма как да не е вкусно"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Гъбите ги измиваме и издълбаваме по средата.

Колбаса и киселите краставички нарязваме на малки кубчета.

Смесваме ги в купа със сметаната и подправките - аз използвах сол, черен пипер и чесън на прах.

Пълним гъбките и ги слагаме да се пекат.

Когато са почти готови лесните пълнени гъби, слагаме настърган кашкавал отгоре и запичаме отново.

Преди сервиране поръсваме пълнени гъби за винено мезе с пресен магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: