gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Торти и глазури»Бисквитена Торта»Бисквитена торта с маскарпоне

Бисквитена торта с маскарпоне

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
7699383k
Бисквитена торта с маскарпоне
Снимка: Камелия
1 / 8
07/04/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Общо
25 мин.
Порции
6
"Отдавна знаем, че маскарпонето е измислено единствено и само, за да може тортите, приготвени с него, да бъдат още по-вкусни и неустоими"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В дълбока купа разбиваме сметаната със захарта. Добавяме маскарпонето и разбиваме.

В дълбока чиния слагаме малко мляко. Потапяме бисквитите в млякото и ги редим в квадратна тава. Отгоре слагаме слой течен шоколад и го размазваме с лъжица.

Сипваме половината крем и редим пак слой от бисквитите. Намазваме ги с пласт шоколад и отгоре разстиламе другия крем.

Украсяваме бисквитената торта по желание с течен шоколад или какао. Оставаме в хладилника за около 24 часа.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.6
53
42
30
20
10
Дай твоята оценка: