Крем-супа от тиква
Cream of Pumpkin Soup

Крем-супа от тиква

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k6k3126k
Крем-супа от тиква1 / 2
09/08/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
40 мин.
Порции
2
"Една от най-ароматните, богати и плътни кремсупи, които някога сме опитвали - кадифено съвършенство"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тиквата се обелва и се нарязва на малки парченца.

Кромидът се нарязва и се изпържва в мазнината, добавя се тиквата и се остава леко да се задуши в мазнината, след което се долива бульон, прибавя се дафиновия лист и тиквата се оставя около 20 мин. да поври докато омекне.

Сместа се пасира до получаване на гъста каша като се добавя и сметаната.

Накрая се подправя с черен пипер, индийско орехче, сол, както и лимоновият сок и бялото вино, и вашата тиквена кремсупа е готова.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
53
40
31
20
10
Дай твоята оценка: