Специалитет от заешко месо

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k
5k
34
17k
22/05/2009
"Съставките са за една порция, сега вадете елките и смятайте колко ще ви трябва да всички приятели, които сте поканили "
Готвене20 мин.
Общо20 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо13 325
  • Преглеждания за месеца38
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг3.6 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества
Каши

Начин на приготвяне

Сварете картофа, докато омекне, и го намачкайте.

Сварете месото заедно с останалите зеленчуци на умерен огън около 10 минути.

Пасирайте заешкото със зеленчуците и картофеното пюре.

Добавете част от бульона, за да се получи кремообразна смес.

Пасатор за зеленчуци и плодове
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Пасатор за зеленчуци и плодове
6.99 лв.
Виж ››

Обзалагаме се, че ще започнете да си хапвате повече полезна храна, ако си вземете пасатор за зеленчуци и плодове. Приготвянето на вкусни пюрета, зеленчукови крем супи и сладки изкушения е удоволствие с него. С пасатора за зеленчуци трудно ще излезете от кухнята, защото идеите за готвене ще се появяват в съзнанието ви една след друга.

Рейтинг

5 0
4 4
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
роска
роска
09.03.2012 16:17
на това специалитет ли му викате,еми че това ми прилича на пюре за бебета като ги заучваш да ядът!не искам да обидя готвача,ама не съм очарована от неговия "специалитет".иначе на вкус не е лошо "пюрето със заешко",както си го кръстих аз.:)
1
0