Бърз чийзкейк

13/03/2014
Анонимен
отАнонименМастър Шеф72269645151
"Като почитатели на сладкишите ще ви кажем - важно е чийзкейкът да се приготвя по-бързо, отколкото се изяжда "
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции8-10 бр.
  • Преглеждания общо55 576
  • Преглеждания за месеца29
  • Преглеждания за седмицата29
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.4 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

  • масло - 125 г
  • бисквити - 200 г обикновени
  • Пълнеж
  • крема сирене - 600 г тип Филаделфия или др. сирене Крема
  • сметана - 200 г сладкарска
  • яйца - 3 бр.
  • захар - 200 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бисквитите се слагат в блендер и се смилат. Маслото се разтопява и се добавя към бисквитите. Разбърква се добре до "мокър пясък".

Изсипва се в тортена форма с диаметър около 24-26 см. Притиска се добре към дъното и се поставя за 1 ч в хладилник.

Пълнеж: Всичките продукти без сметаната се разбиват с миксер до еднородна смес. Бавно се прибавя на тънка струйка сметаната и се разбърква добре.

Залива се бисквитеното тесто и се пече за около 12 до 15 мин максимум на 180-200 градуса, докато центъра не се вдигне леко. Когато се разклати, трябва да се движи, да е сочно.

Охлажда се минимум около 4 часа преди консумация.подобни рецепти тук

5 3
4 1
3 1
2 0
1 0

Коментари (1)

цветослава киркова
МНОГО ми допада тази рецепта, ще пробвам !
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв