gotvach.bg»Рецепти»Паста»Талиатели с манатарки и арпаджик

Талиатели с манатарки и арпаджик

Maria  TonchevaMaria Toncheva
Новак
6301k2k
Талиатели с манатарки и арпаджик1 / 2
26/03/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
45 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Гъбите и арпаджикът се задушават в зехтина, докато омекнат. Осолява се.

Прибавя се сметаната, нарязаните домати и ригана. Задушава се, докато се изпари течността.

Пастата се сварява според указанията на опаковката. Поръсва се с пармезана и се разбърква внимателно.

Оставя се на огъня, докато се разтопи. В подходяща чиния за сервиране се поръсва с останалото сирене и магданоза.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: