Шаран плакия
Šaran u sosu

Шаран плакия

ЛюдмилаЛюдмила
Готвач
2613k5561k2
Шаран плакия
Снимка: Людмила
1 / 2
03/12/2022
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
70 мин.
Порции
4
"Една лесна и вкусна рецепта за Никулден, когато по традиция се приготвя риба. Добре да е с люспи - за берекет, като се запазват от тях."

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистеният шаран се посолява отвън и отвътре със сол и чер пипер. Поставя се в тава и около него се разпределят доматите, нарязаният на едро лук и чесън.

Поръсва се с олиото.

Поставяме в загрята на 180 °C фурна и печем около 40 мин.

Ако е необходимо, се покрива с хартия за печене, да не изгори печеният шаран.

Накрая се поръсва с нарязан магданоз шаранът плакия.

Една лесна и вкусна рецепта за Никулден, когато по традиция се приготвя риба. Добре е да с люспи, за берекет, като се запазват от тях.

Всеки от семейството си носи люспа в портфейла, за добри доходи и постъпления от пари.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: