Лападена Манджа

KatqKatq
Новак
101015
Лападена Манджа1 / 2
24/02/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Готвене25 мин.
Общо35 мин.
Порции3

Необходими Продукти

  • лук - 1 глава
  • лапад - 2 връзки
  • джоджен - 2 - 3 стръка
  • черен пипер - 1 ч.л.
  • сол - 1/2 ч.л
  • брашно - 1 с.л.
  • червен пипер - 1 ч. л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се реже на ситно запържва се в тенджера, към него се добавя попареният и наситен лапад.

Запържва се за около 2-3 минути, след което се добавя брашното, червен пипер, разбърква се енергично и се залива с гореща вода колкото да го покрие. Добавят се джодженът, пипер и сол, къкри на бавен огън до готовност.

Може да се гарнира с кубчета сирене.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: