Френски основен сос за риба

25/03/2014
Марина Норд
отМарина НордГотвач2689
"Готвите ли риба, това е сосът - доверете ни се "
Приготвяне5 мин.
Готвене10 мин.
Общо15 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 022
  • Преглеждания за месеца20
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • оцет - 1 с.л.
  • олио - 3 с.л.
  • сол - 1 щипка
  • захар - 1 щипка
  • черен пипер - 1/3 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички продукти се смесват в бутилка с широк отвор и се раздрусват, за да се получи еднородна смес.

Бутилката се затваря и сосът се съхранява в хладилника.

Сервира се с варена риба и салати от риба.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар