Постна леща

ioanaioana
Новак
53379431
Постна леща1 / 10
03/04/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
40 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът, морковът и картофът се нарязват на ситно. Лещата се слага да ври на котлона за около 10-15 минути.

Като заври лещата, се добавят лукът, морковът и картофът. Като станат готови за около 20-25 минути, в една купичка се слага брашното, червеният пипер, солта.

Разбърква се с бъркалката и се изсипва при супата от леща. Накрая се добавят джодженът, магданозът, чубрицата, черният пипер и малко сол на вкус.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.6
55
43
30
20
10
Дай твоята оценка: