Попска супа

16/04/2014
Нина Норд
отНина НордДжедай306
Приготвяне25 мин.
Готвене180 мин.
Общо205 мин.
Порции12
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 048
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • вода - 3 л
  • пуешко месо - 1 кг
  • риба - 1 кг дребна
  • пъстърва - 1 кг
  • дафинов лист - 1 бр.
  • сол - 1 щипка
  • черен пипер - 5 - 6 зърна
  • водка - 4 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварява се бульон от водата и пуешкото месо. Прецежда се. В същия бульон се сварява дребната риба, предварително изчистена. Прецежда се.

Пъстървата се нарязва на едри парчета, сварява се в бульона до полуготовност и след това се запържва на тиган до златисто.

Добавят се дафиновият лист, черният пипер и солта. След пет минути се добавя пуешкото и рибата. Добавя се водката и супата се сервира.
подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар