Гъбена крем супа

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k6k3228k
Гъбена крем супа1 / 7
04/05/2009
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
55 мин.
Порции
4
"Кадифено нежна гъбена супа, която гали небцето!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете картофите и ги нарежете на не много едри парчета, за да могат да се пасират. Сварете картофите и морковите. Малко преди да се сварят, добавете гъбите, нарязани на ситно.

Когато гъбите се сварят, свалете от огъня и пасирайте, като разредите с бульона в който са сварени зеленчуците. Сложете пак на котлона и намалете огъня до умерен, като разбърквате често.

След 10 минути добавете копъра, целината и черния пипер, а след още 2-3 минути свалете от огъня.

Супата може да се сервира с препечени филийки или крутони. Може също да се консумира студена. Може да се изпозлва и като сос към печено месо

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
513
43
32
21
10
Дай твоята оценка: