gotvach.bg»Рецепти»Сосове»Мусове»Мус от авокадо

Мус от авокадо

Албена АсеноваАлбена Асенова
Гуру
9069k2k9k10
Мус от авокадо
Снимка: Албена Асенова
1 / 4
08/01/2023
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Общо
10 мин.
Порции
2
"Мус от авокадо, който върви добре с препечени филийки, пърленки, крекери."

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Авокадото се разрязва на две, маха се костилката, с помощта на лъжица се изгребва месестата част и поставя в купа.

Веднага се полива с прясно изцеден лимонов сок и смачква на пюре. Прибавят се крема сиренето, настърганата лимонова кора, зехтина и нарязаният на дребно копър.

Всичко се разбърква с вилица, докато се хомогенизират продуктите. Ако предпочитате по-солен вкус, може да се добави малко сол към разядката.

Мусът от авокадо се сервира с препечена филийка или крекери.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: