gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Свинско печено в домашна пещ

Свинско печено в домашна пещ

МикаМика
Новак
2822945198
Свинско печено в домашна пещ
Снимка: Мика
1 / 4
15/01/2023
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
120 мин.
Общо
135 мин.
Порции
4
"Поливаме с олиото и добавяме малко вода. Затваряме с капака и печем свинското на сач в студена фурна."

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Овкусяваме свинското месо със сол, черен и червен пипер.

Поставяме го в средата на пещта и добавяме останалите зеленчуци.

По желание може да овкусите и тях.

Поливаме с олиото и добавяме малко вода. Затваряме с капака и печем свинското на сач в студена фурна.

Свинско печено в домашна пещ се пече около 2 часа на умерена температура (180 °C).

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
55
40
30
20
10
Дай твоята оценка: