Паста Алио олио

23/04/2014
Maria  Toncheva
отMaria TonchevaНовак6301
"Класическата паста Алио олио, която никога няма да ни омръзне да хапваме "
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции2-3
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо12 946
  • Преглеждания за месеца104
  • Преглеждания за седмицата28
  • Коментирана4 пъти
  • Рейтинг3.8 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чесънът и лютата чушка, нарязани на ситно се запържват в зехтина.

След като чесъна си промени цвета се вади от зехтина с решетъчна лъжица.

Прибавя се босилекът, овкусява се със солта. Сваряват се спагетите и се поднасят със соса.подобни рецепти тук

5 1
4 3
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

комбат
комбат
20.04.2018 23:10
Няма ли да стане малко по богата и вкусна ако се добави някоя гъбка и, или сух колбас .
0
2
Биляна Владова
Алио е олио /чесън и зехтин/ е типична италианска рецепта за приготвяне на паста.

Това семпло и изключително лесно за приготвяне ястие може да се направи както със спагети, така и с всеки друг вид паста /прясна или готова/.
1
0
Биляна Владова
Любимата ми рецепта за паста. Бърза, лесна и много вкусна.
2
0
Биляна Владова
Любимата ми рецепта за паста. Бърза, лесна и много вкусна.
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв