Разядка с катък

MarianeMariane
Джедай
5618944k
Разядка с катък1 / 2
17/04/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Общо
15 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Печените и обелени чушки се нарязват на лентички. По същия начин се нарязват и киселите краставички. Смесват се с катъка.

Към тях се добавя пресованият чесън, натрошените на ситно орехови ядки, зехтина и се разбърква до равномерното им разпределение.

Разядката се подправя с бял пипер и сол на вкус и се оставя поне 1 час в хладилник, за да се усвои чесънът и подправките.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
51
40
32
20
10
Дай твоята оценка: