Рибена чорба по андалуски

03/06/2014
Марина Норд
отМарина НордГотвач2689
"Една от тайните на вкусната рибена чорба е бульона, а в този ще се влюбите !"
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 445
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистената и измита риба се вари в подсолена вода заедно с нарязаните лук, домати, целина и моркови, магданоза, подправките и мазнината.

Рибата се изважда, почиства се от костите и се нарязва на късчета, залива се с прецедения бульон и отново се кипва.

Чорбата се застройва с разбити яйца и се поднася с резенчета лимон.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар