Гювеч от есетра

21/05/2014
Марина Норд
отМарина НордГотвач2689
"Не сте опитвали рибен гювеч досега? Много сте изпуснали, много "
Приготвяне20 мин.
Готвене120 мин.
Общо140 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 295
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистената риба се нарязва на парчета, посолява се, наръсва се с лимонов сок и се оставя да престои 1 час.

В сгорещено масло се запържва ситно нарязаният лук. Добавят се изчистените и нарязани корени за супа, моркови, целина и картофи.

Посолява се, поръсва се с черен и червен пипер. Изпържените зеленчуци се слагат в тавичка и се добавя гювечът.

Запича се в умерена фурна. Върху зеленчуците се нарежда рибата и се оставя да се запече до готовност на рибата.

Готовият гювеч се залива с разбити яйца и кисело мляко и се запича за още 10 минути.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар