gotvach.bg»Рецепти»Риба»Гювеч»Рибен гювеч с кисело зеле

Рибен гювеч с кисело зеле

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k2k278k
Рибен гювеч с кисело зеле1 / 2
22/09/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
80 мин.
Общо
105 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибното филе се нарязва, подсушава, посолява се и се поръсва с черен пипер.

На дъното на гювеч или съд от йенско стъкло с капак се разстила нарязаното кисело зеле.

Добавят се нарязаният лук, моркови и чушка. Върху зеленчуците се разпределят парчетата риба и нарязаните картофи.

Поръсва се с ким и се залива с виното. Ястието се захлупва и се слага във фурната при 200°. Задушава се 1 час.

10 минути преди края се маха капакът и ястието се поръсва с накълцан копър.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: