gotvach.bg»Рецепти»Риба»Гювеч»Рибен гювеч с арпаджик

Рибен гювеч с арпаджик

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k2k277k
Рибен гювеч с арпаджик1 / 2
25/07/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
80 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се нарязва на ситно и се задушава в сгорещеното олио. Добавя се брашното и се запържва до златисто.

Поръсва се с червен пипер и се залива с 1/2 чаша вода. Изсипва се в тава, отгоре се нарежда рибата, посолява се и се залива с гювеча.

Запича се в умерена фурна, докато остане на мазнина. Сервира се поръсен със ситно нарязан магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: