Гъби пане
Fried Mushrooms

Гъби пане

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k2k275k
Гъби пане1 / 3
23/04/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции6
"Търсенето на перфектното универсално мезе за бира и вино приключи - ние ще хапваме, а вие си запишете рецептата"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Гъбите се почистват, отрязват се пънчетата. Почистените гъби се измиват и се сваряват в малко вода. Отцеждат се и се подсушават.

Панировката се прави от брашно, в което се добавя яйце, сол, захар, мляко, олио.

Всичко се разбърква добре, за да няма бучки. Леко подсушените гъби се топват в панировката и се пържат в загрята мазнина.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: