gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Свинско жулиен по руски

Свинско жулиен по руски

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k2k276k
Свинско жулиен по руски1 / 2
16/05/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4
"Една оригинална и съвсем лесна руска рецепта да приготвяне на ароматно и крехко свинско месо, която нямаме търпение да споделим с вас"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се измива, подсушава се, нарязва се на ленти. Лукът се реже на ситно.

Месото и лукът се запържват в разтопена сланина и се посоляват.

Тази смес се разпределя в гювечета, залива се с майонеза и се поръсва с настърган кашкавал. Запича се до златиста коричка.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: