gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Кремове»Кисел»Руски млечен кисел

Руски млечен кисел

Нина НордНина Норд
Джедай
3062202k
Руски млечен кисел1 / 2
25/04/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се разбъркват със захарта, добавя се нишестето и всичко се разбърква добре.

Млякото се кипва и се налива на тънка струйка в яйцата. Всичко се кипва, като през цялото време се разбърква и след кипването се сваля от котлона.

След като се охлади, нарязаните на четвъртинки ягоди се разпределят в купички и се заливат с млечната смес. Оставят се в хладилник да се стегнат.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка: