gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Риба»Рибно филе с конячен сос

Рибно филе с конячен сос

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k2k275k
Рибно филе с конячен сос1 / 2
08/09/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Доматите се обелват и нарязват на парченца. Нарязват се на ивички и скилидките чесън. Доматите се задушават с чесъна в олиото, добавят се солта, червеният и черният пипер и накълцаният магданоз.

Сосът се вари 15 минути, след което се пасира и се връща в тенджерата. Добавя се конякът и ястието се оставя още известно време да поври на огъня.

Отделно се приготвя бульон от корени за супа, в който се сваряват парченцата рибно филе, навити на руло. Поднася се със соса и със стопено и леко препържено масло.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: