gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Телешко месо»Телешко с печен лук и доматен сос

Телешко с печен лук и доматен сос

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
7699483k
Телешко с печен лук и доматен сос1 / 2
26/04/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
70 мин.
Общо
90 мин.
Порции
4
"Гостите ви ще се влюбят в това телешко"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на средни по големина парчета и го сварете в подсолена вода за около. Обелете лука и го нарежете на едро.

След това го сложете на скара или котлон да се изпече и го прибавете към телешкото, което продължавате да варите. След 5 минути сипете вътре доматеното пюре, олиото, черният и червеният пипер.

След още 5 минути свалете ястието от огъня. Разделете го на 4 порции.

Сервирайте на вашите гости, докато е още топло. По желание може да гарнирате с пюре от глави целина, което се приготвя на същия принцип, както и картофеното пюре.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: