Зелена супа с агнешка главичка

06/05/2014
Марина Норд
отМарина НордГотвач2689
Приготвяне20 мин.
Готвене120 мин.
Общо140 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо3 990
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Агнешката главичка се сварява в подсолена вода и се обезкостява. Месото се свръща в бульона и се добавя измитите и нарязани спанак, киселец и коприва.

Приготвя се запръжка от нарязаният на ситно лук, брашното и червеният пипер. Запръжката се сипва в супата и след това се застройва с разбитото яйце.

Поръсва се със сол и черен пипер и се сервира гореща.
подобни рецепти тук

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар