Дроб сарма с пилешки воденички
Chicken Gizzards with Rice
gotvach.bg»Рецепти»Основни Ястия»Дроб Сарма»Дроб сарма с пилешки воденички

Дроб сарма с пилешки воденички

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k5k3120k
Дроб сарма с пилешки воденички1 / 3
03/12/2011
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции2-3
"Пилешките воденички са не само чудесно мезе за бира, но от тях може да се приготви страхотно вкусна дроб сарма!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Воденичките се сваряват в подсолена вода.

Лукът се запържва в сгорещената мазнина, добавят се оризът, нарязаните воденички и подправките. Ястието се залива с част от бульона и се вари 15 минути.

Изсипва се в тавичка, добавя се още малко бульон и се пече във фурна. 15 минути преди да изваждането от фурната се полива с разбитите кисело мляко и яйца.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 6
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: